zaterdag 8 september 2012

Verhuizen

Vrijdag 7 september was het eindelijk zover, de verhuizing naar Florence. Super spannend, maar ook een hele mooie kans en nieuwe uitdaging. Over een week start ik hier aan de Alchimia Contemporary Jewellery School om me te verdiepen in het designproces. 
Vroeg in de ochtend reden we van huis weg. Hoewel mijn kamer daar gemeubileerd is, zat de auto toch helemaal vol gepakt!
Zonder al te lange files kwamen we laat aan in Modena, waar we een overnachting maakten.

Zaterdag 8 september was het nog maar een korte rit naar Florence en gelukkig konden we dicht bij het appartement parkeren. Na de overdracht van de sleutels was het heen en weer lopen met tassen, dozen en losse spullen.
Mijn kamer bevindt zich in een appartement met in totaal 5 kamers, 1 keuken en 2 badkamers. Hoewel mijn kamer niet groot is, past toch alles erin en door de twee ramen komt er veel licht naar binnen!
De eerste indruk van mijn huisgenoten was goed en helemaal leuk dat de meesten ook goudsmeden zijn. Maria uit Spanje is ook meteen een klasgenoot van mij, verder Donato uit China en Anna uit Oostenrijk. De vijfde kamer wordt pas over een paar weken bewoond en in de kamer van Anna komt over een maand iemand uit China.